Prachtige villa Arizona

  • 5,750,000€
Adeje
Villa
Adeje
  • 5,750,000€

Description

Dit gebied, dat bekend staat als Barranco del Inglés, herbergt enkele van de meest glamoureuze en privévilla’s. Verrassend genoeg ligt deze oase van comfort en stijl op enkele minuten van alle lokale voorzieningen: winkelcentra, restaurants en locaties, golfbanen, professionele sport- en fitnessfaciliteiten, op een paar minuten van strandresorts en op slechts 25 minuten van de zuidelijke internationale luchthaven – Reina Sofia.

Dit perceel is een van de laatste beschikbare in Barranco del Inglés en biedt de mogelijkheid van een bebouwde oppervlakte van ongeveer 350 – 400 m² eerste en tweede verdieping en 200 m² kelder van een totale oppervlakte van 2500 m². Wij bieden u de kans om exclusief onroerend goed te krijgen voor een spotprijs: ons bouwproject levert u de sleutel in uw hand van een luxe huis met 5 slaapkamers met eigen badkamer, een eigen overloopzwembad, uitzicht op de kust en de bergen, tuinen en terrassen . Geen stress en geen gedoe!

We zijn begonnen met de bouw en verwachten eind 2022 klaar te zijn.

Details

Property ID
V007
Bedrooms
5
Bathrooms
5
Property Size
600 m²
Land Area
2500 m²
Updated on November 10, 2022 at 10:45 am

Compare listings

Compare

Notice: Undefined index: agent_info in /var/www/vhosts/tenerifeluxuryresidences.com/httpdocs/wp-content/themes/houzez/property-details/mobile-property-contact.php on line 3